GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεσης σε βάρος ανήλικων προσφύγων στην Κόνιτσα

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών της επίθεσης σε βάρος ανήλικων προσφύγων από το Αφγανιστάν, την προηγούμενη Κυριακή, στην Κόνι...

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών της επίθεσης σε βάρος ανήλικων προσφύγων από το Αφγανιστάν, την προηγούμενη Κυριακή, στην Κόνιτσα μετά την έρευνα του Γραφείου Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Πρόκειται για τέσσερα άτομα, έναν 30χρονο και τρεις ανήλικους,

Η έρευνα συνεχίζεται από το Γραφείο Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων για την ταυτοποίηση ενός ακόμα δράστη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε βάρος των δραστών σχηματίζεται δικογραφία για τα αδικήματα της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της απειλής, της εξύβρισης και της κλοπής κατά συναυτουργία, με την επιβαρυντική περίσταση του ρατσιστικού χαρακτηριστικού των πράξεων.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και εξοπλισμένοι με ρόπαλα επιτέθηκαν απρόκλητα κατά των ανηλίκων προσφύγων, που βρίσκονταν στο υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ της Κόνιτσας.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες σε έναν ανήλικο και να υποστεί σοκ ακόμη ένας.

Οι τραυματίες, οι οποίοι διαμένουν στη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων Κόνιτσας, είχαν διακομισθεί το ίδιο βράδυ στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Δουρούτη», απ' όπου αποχώρησαν το επόμενο πρωί.

Η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση