GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα αποκάλυψη για τον μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας: Ταξίδεψε σε Κρήτη και Σαντορίνη

Διακοπές σε Κρήτη και Σαντορίνη έκανε ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας, ο οποίος μέσα στο 2016 πέρασε από την Ελλάδα τρεις φορές. Συγκε...

Διακοπές σε Κρήτη και Σαντορίνη έκανε ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας, ο οποίος μέσα στο 2016 πέρασε από την Ελλάδα τρεις φορές.

Συγκεκριμένα πέρασε με πτήσεις τράνζιτ από την Ελλάδα στις 29 Νοεμβρίου και στις 10 Δεκεμβρίου του 2016, ενώ το ίδιο έτος, στις 20 Μαρτίου, ήρθε στην Ελλάδα με πτήση από την Κωνσταντινούπολη και μάλιστα έμεινε μερικές μέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης και στη Σαντορίνη.

Ο μακελάρης είχε επισκεφτεί τις Θερμοπύλες και τους Δελφούς, ενώ παρέμεινε αρκετές μέρες στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσαν οι Αρχές της Νέας Ζηλανδίας και τα οποία διαβίβασε η Interpol στις Αρχές της χώρας μας, ο Τάραντ είχε χρησιμοποιήσει την Αθήνα ως ενδιάμεσο σταθμό του στο ταξίδι του στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή.

Όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Open ο Θανάσης Δρούγος, ο Τάραντ έμεινε στην Ελλάδα για περίπου δύο εβδομάδες, 13 με 14 ημέρες, τον Μάρτιο του 2016, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα έφτασε από το Κάιρο στην Αθήνα και στη συνέχεια με λεωφορείο επισκέφθηκε σημεία μεγάλης ιστορικής σημασίας. Το «δρομολόγιό» του περιλάμβανε Δελφούς, Μυκήνες και Θερμοπύλες, ενώ στη Φθιώτιδα φαίνεται να έμεινε αρκετό διάστημα. Επισκέφθηκε επίσης το Σούνιο και τη Σαλαμίνα και στη συνέχεια κινήθηκε βόρεια, προς Θεσσαλονίκη και Σέρρες. Με λεωφορείο στη Βουλγαρία και στο τέλος του Μαρτίου αεροπορικώς ταξίδεψε από τη Σόφια με προορισμό το Βουκουρέστι, σύμφωνα με τον ANT1.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση