GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκύλος έσωσε μία ολόκληρη γειτονιά από φωτιά - ΦΩΤΟ

Ήταν αργά τη νύχτα, όταν ο Χανκ άρχισε να γαυγίζει με μανία. Ο ιδιοκτήτης του παρακολουθούσε ταινία στο σαλόνι ενώ η σύζυγός του και ...

Ήταν αργά τη νύχτα, όταν ο Χανκ άρχισε να γαυγίζει με μανία. Ο ιδιοκτήτης του παρακολουθούσε ταινία στο σαλόνι ενώ η σύζυγός του και τα παιδιά του κοιμόνταν. Ο σκύλος δεν σταματούσε να γαυγίζει προκαλώντας χαλασμό στη γειτονιά.

Αναστατωμένος από τον έντονο θόρυβο μέσα στην ησυχία της νύχτας, ο Οδυσσέας Κόκσμαν σηκώθηκε για να δει τι συμβαίνει για να αντικρίσει φλόγες να κατακαίνε την αυλή του καθώς η ξύλινη βεράντα ήταν εύφλεκτη. Αμέσως ξύπνησε την οικογένειά του και ενημέρωσε και τους γείτονες να βγουν έξω για να μην καούν από τη φωτιά που είχε αρχίσει να λαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις, αφού επεκτάθηκε και στην αυλή του γείτονά του.

Αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο και κατέσβεσε την πυρκαγιά προτού να ήταν αργά για όλους. Όπως είπε ο Οδυσσέας στο Twitter, αν είχε καθυστερήσει ακόμη και ένα λεπτό να δει τι συμβαίνει θα ήταν αργά για όλη τη γειτονιά. Ο Χανκ έσωσε όχι μόνο την οικογένειά του αλλά και ολόκληρη τη γειτονιά.

Η οικογένεια Κόκσμαν απέκτησε το σκυλί πριν από έξι χρόνια όταν ήταν ακόμη κουτάβι. Είχε τη συνήθεια να τρώει τα αθλητικά παπούτσια της μαμάς της οικογένειας αλλά και να γαυγιζει τα μεσάνυχτα. Ωστόσο το επίμονο γαύγσμα΄του εκείνο το βράδυ της πυρκαγιάς ήταν αυτό πoυ έσωσε τους πάντες. Όπως λέει ο Οδυσσέας, πλέον θα του συγχωρούν και το γαύγισμα και το μασούλημα των παπουτσιών αφού έσωσε τόσες οικογένειες και σπίτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση