GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση του Κόμπι Μπράιαντ για τον Βασίλη Σπανούλη που θα συζητηθεί

Ο Κόμπι Μπράιαντ βρίσκεται στην Κίνα αυτές τις ημέρες. Ο "Black Mamba" έχει ρόλο πρεσβευτή της FIBA και θα είναι ο σούπερ...

Ο Κόμπι Μπράιαντ βρίσκεται στην Κίνα αυτές τις ημέρες. Ο "Black Mamba" έχει ρόλο πρεσβευτή της FIBA και θα είναι ο σούπερ σταρ της αυριανής κλήρωσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η οποία θα γίνει στην πόλη Σενζέν (16/3, 12:00). Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κίνα, λοιπόν, ο Μπράιαντ παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα "Marca", στην οποία θυμήθηκε μεταξύ άλλων και τον αγώνα ΗΠΑ - Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008. Ειδικότερα, θυμήθηκε τον Βασίλη Σπανούλη.

"Όταν έφτασα στην ομάδα είπα στον Μάικ Σιζέφσκι ότι ήθελα να γίνω ο ηγέτης, ο άνθρωπος που θα οδηγήσει την αλλαγή", είπε ο Μπράιαντ, αναφερόμενος στις απανωτές αποτυχίες που είχε η αμερικανική ομάδα μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. "Άρχισα να μελετάω παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Διαμαντίδης και ο Μπαρμπόσα. Κάποιοι συμπαίκτες με βοηθούσαν τι έκανα και τους έλεγα ότι μελετάω τον Σπανούλη. «Ποιος είναι ο Σπανούλης;», με ρωτούσαν. Εγώ τους απαντούσα: «Ο Σπανούλης θα σας σκοτώσει». Οπότε άρχισα να μεταφέρω αυτή την σοβαρότητα στους συναθλητές μου στις προπονήσεις. Χωρίς πλάκα. Ήμουν πολύ σοβαρός".

Για την ιστορία, σε εκείνο το παιχνίδι του 2008 οι ΗΠΑ είχαν νικήσει την Εθνική 92-69, παίρνοντας ρεβάνς για την ήττα στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 στην Ιαπωνία. Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Αμερικανών σε εκείνο το ματς με 18 πόντους. Ο Βασίλης Σπανούλης είχε 14 πόντους με 4/13 σουτ.

Ο "Black Mamba" δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει έκπληξη και τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. "Υπάρχουν πάντα οι πιθανότητες να συμβεί, σε αυτό το τουρνουά περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Θα έλεγα ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην κατακτήσουν οι ΗΠΑ το Παγκόσμιο Κύπελλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση