GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επική φάρσα στον Μπέκαμ με το άγαλμά του - ΒΙΝΤΕΟ

Μία από τις πιο επιτυχημένες φάρσες που έχουν γίνει ποτέ σχεδίασε ο Τζέιμς Κόρντεν. Ο γνωστός παρουσιαστής σε συνεργασία προφανώς μ...

Μία από τις πιο επιτυχημένες φάρσες που έχουν γίνει ποτέ σχεδίασε ο Τζέιμς Κόρντεν. Ο γνωστός παρουσιαστής σε συνεργασία προφανώς με τους ανθρώπους των Λος Άντζελες Γκάλαξι μάζεψε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ σε μία αίθουσα του γηπέδου της ομάδας για να του παρουσιάσουν το άγαλμα που είχαν φτιάξει προς τιμήν του.

Μόνο που αυτό δεν έμοιαζε σε καμία των περιπτώσεων με τον παλαίμαχο σούπερ σταρ. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Μπέκαμ έγινε έξαλλος με αυτό που του παρουσίασαν και μεταξύ άλλων ακούγεται να λέει: «Το μοναδικό καλό πάνω σε αυτό το άγαλμα είναι... το μαλλί. Κοίτα το πηγούνι... Δεν πρόκειται να έρθουν γι' αυτό οι γονείς μου... Είναι τυχερά τα παιδιά μου που δεν θα έρθουν να δουν αυτό το πράγμα..».

Φυσικά, στη συνέχεια ο γνωστός παρουσιαστής εμφανίστηκε για να ηρεμήσει τον Άγγλο και όλοι οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν στα γέλια.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση