GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το απόρρητο σχέδιο «ΚΛΕΙ.Δ.ΔΙ» για τις υποκλοπές - Αλλάζουν τα «κόκκινα» τηλέφωνα

Το μυστικό σχέδιο με την κωδική ονομασία «ΚΛΕΙ.Δ.ΔΙ.» (Κλειστό Δορυφορικό Δίκτυο) για την αντικατάσταση του συστήματος επικοινωνίας που χ...

Το μυστικό σχέδιο με την κωδική ονομασία «ΚΛΕΙ.Δ.ΔΙ.» (Κλειστό Δορυφορικό Δίκτυο) για την αντικατάσταση του συστήματος επικοινωνίας που χρησιμοποιούν τα πρόσωπα υψηλού ενδιαφέροντος, όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί αλλά και οι αρχηγοί στα σώματα ασφαλείας, δημοσιεύουν σήμερα "ΤΑ ΝΕΑ"
Πρόκειται για την αντικατάσταση 220 τηλεφώνων - τα γνωστά «κόκκινα» τηλέφωνα ή τριψήφια - με ένα κλειστό και απόλυτα ελεγχόμενο από το Δημόσιο και τον Στρατό σύστημα επικοινωνιών που δεν μπορούν να «σπάσουν» ξένες μυστικές υπηρεσίες και χάκερ.
Όπως αποκαλύπτεται από το σχέδιο «ΚΛΕΙ.Δ.ΔΙ.», τα προηγούμενα χρόνια οι επικοινωνίες σε υψηλό επίπεδο ήταν «σουρωτήρι». Μπορούσαν δηλαδή να υποκλαπούν πανεύκολα οι συνομιλίες, ενώ ακόμα και σήμερα το πρόβλημα της κουλτούρας, δηλαδή του τρόπου που αντιμετωπίζουν τις επικοινωνίες τους συνολικά τα πρόσωπα υψηλού ενδιαφέροντος, παραμένει άλυτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση