GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο - σοκ: Μητέρα με μωρό εγκλωβίστηκαν σε τράπεζα που πυρπόλησαν τα "Κίτρινα Γιλέκα" στο Παρίσι

Μνήμες από την φλεγόμενη Αθήνα και τα όσα εκτυλίχθηκαν το 2010 στη Marfin διαδραματίστηκαν το περασμένο Σάββατο στο Παρίσι, κατά τη δ...

Μνήμες από την φλεγόμενη Αθήνα και τα όσα εκτυλίχθηκαν το 2010 στη Marfin διαδραματίστηκαν το περασμένο Σάββατο στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων των «Κίτρινων Γιλέκων» με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Τα «κίτρινα γιλέκα» έπειτα από μια διαδήλωση τους, πυρπόλησαν υποκατάστημα τράπεζας το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες. Πυκνοί καπνοί και τεράστιες φλόγες έβγαιναν από τα παράθυρα.

Στον δεύτερο όροφο, στο μπαλκόνι εμφανίστηκε μια νεαρή γυναίκα που κρατούσε στην αγκαλιά της ένα μωρό λίγων μηνών, φωνάζοντας στους περαστικούς για βοήθεια και δέιχνοντας τους το μωρό της.

Ευτυχώς, η Πυροσβεστική έφθασε εγκαίρως και έσωσε τη μητέρα με το μωρό της.

Μετά και από αυτό το Σάββατο ταραχών στο Παρίσι από τα «Κίτρινα Γιλέκα», ο Εμανουέλ Μακρόν εξήγγειλε ότι πλέον οι διαδηλώσεις θα διαλύονται άμεσα και οι ταραξίες θα συλλαμβάνονται.

Πηγή: dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση