GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκινητικό βίντεο του Άγιαξ για την αποψινή ρεβάνς με τη Ρεάλ

Ένα συγκινητικό βίντεο δημιούργησε και δημοσιοποίησε ο Άγιαξ ενόψει της αποψινής ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου». Οι...

Ένα συγκινητικό βίντεο δημιούργησε και δημοσιοποίησε ο Άγιαξ ενόψει της αποψινής ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου».

Οι Ντόνι Φαν ντε Μπεκ, Χακίμ Ζίγιεκ και Κάσπερ Ντόλμπεργκ, ακούνε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τους συγγενείς τους να τους εμψυχώνουν και να τους λένε πως για κάτι τέτοιες νύχτες, όπως είναι η σημερινή, μόχθησαν, έφυγαν από τα σπίτια τους και δούλεψαν σκληρά μέχρι να φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Ντόλμπερκ έφυγε από τη Δανία, ο Φαν ντε Μπεκ από πιτσιρικάς μεγαλωμένος στα τμήματα υποδομής του Άγιαξ και ο Ζίγιεκ που ζει και αναπνέει για όσα βιώνει στο Άμστερνταμ, γνωρίζουν τι έχουν περάσει για να φτάσουν να παίζουν με τον Αίαντα και αυτή την ιστορική φανέλα στο Champions League.

Το βίντεο, είναι συγκλονιστικό...

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση