GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαλλη η Μεγαλοοικονόμου στο καφενείο της Βουλής: Άντε μην μπουμπουνίσω στο ψηφοδέλτιο ό,τι να ‘ναι

Φανερά ενοχλημένη απ’ όσα διαδραματίστηκαν χθες στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και τις προσωπικές επιθέσεις τις οποίες δέχτηκε, εμφανίστηκε σήμερα σ...

Φανερά ενοχλημένη απ’ όσα διαδραματίστηκαν χθες στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και τις προσωπικές επιθέσεις τις οποίες δέχτηκε, εμφανίστηκε σήμερα στο καφενείο της Βουλής, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πηγαδάκι με συναδέλφους της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανάλαβε πως δεν την στήριξε κανείς στις επιθέσεις που δέχθηκε στο πλαίσιο της ΚΟ, απειλώντας: «άντε μη μπουμπουνίσω το ψηφοδέλτιο με ό,τι να ναι σήμερα».
Οι παρευρισκόμενοι βουλευτές επιχείρησαν να την ηρεμήσουν λέγοντας πως όλοι την εκτιμούν, την στηρίζουν και την αγαπούν χωρίς να έχει γίνει σαφές αν κατάφεραν να την μεταπείσουν.
Αξίζει να σημειωθεί πως από τη στιγμή που η κ. Μεγαλοοικονόμου είναι επί της αρχής αντίθετη στην αναθεώρηση άρθρων όπως το 3 για τις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας, η στάση της αποκατά ιδιαίτερη αξία, καθώς στην τελευταία ψηφοφορία η διάταξη πέρασε κυριολεκτικά στο παρά πέντε με 151 ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση