GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξελίξεις στην υπόθεση του ΙΕΚ Όμηρος στη Λάρισα

Του Γιώργου Χωραΐτη Μετά από τη νέα πραγματογνωμοσύνη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, είναι πιθανό το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων...

Του Γιώργου Χωραΐτη
Μετά από τη νέα πραγματογνωμοσύνη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, είναι πιθανό το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων να αποφασίσει την ανάκληση του Πιστοποιητικού Ελέγχου Κατασκευής.
Έπειτα από συνεχή δημοσιεύματα για το ΙΕΚ Όμηρος, το οποίο προτίθεται να λειτουργήσει σε ένα κτίριο στη Λάρισα, που στο παρελθόν είχε καεί, φαίνεται ότι οι Αρχές αποφάσισαν να κινητοποιηθούν.
Όπως εκτιμούν υπηρεσιακοί παράγοντες, το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων είναι πιθανό να αποφασίσει, με μεγάλη καθυστέρηση, την ανάκληση του Πιστοποιητικού Ελέγχου Κατασκευής (ΠΕΚ), καθώς επίσης και την ακύρωση της οικοδομικής άδειας του ΙΕΚ Όμηρος και του Aegean College, στη συμβολή των οδών Ρούσβελτ και Πατρόκλου, μετά τη νέα πραγματογνωμοσύνη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση