GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγαλμα στο Λος Άντζελες έγινε... ο Μπέκαμ - ΒΙΝΤΕΟ

Η προσφορά του στο MLS και η βοήθεια που παρείχε ώστε να κάνει τεράστια βήματα προόδου το ποδόσφαιρο των ΗΠΑ και να μπορεί να προσ...

Η προσφορά του στο MLS και η βοήθεια που παρείχε ώστε να κάνει τεράστια βήματα προόδου το ποδόσφαιρο των ΗΠΑ και να μπορεί να προσελκύσει μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αντάμειψαν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ με το προσωπικό του άγαλμα στο Λος Άντζελες έπειτα και από πρωτοβουλία των Γκάλαξι.

Ο Άγγλος σούπερ σταρ βρέθηκε ξανά στην πολιτεία στην οποία χάρισε μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές και επιτυχίες στη θητεία του ως ποδοσφαιριστής των Γκάλαξι και η αγάπη του για τις Ηνωμένες Πολιτείες και το MLS τον οδήγησε στην ίδρυση της δικής του ομάδας, της Inter Miami!.

Στο Λος Άντζελες υπάρχει πλέον και το προσωπικό του άγαλμα, το οποίο αποκαλύφθηκε σε μια εορταστική εκδήλωση, με τον κομισάριο του πρωταθλήματος, Ντον Γκάρμπερ, να δηλώνει: «Δεν μπορείς να γιορτάσεις το μέλλον σου, αν δεν τιμήσεις το παρελθόν σου. Το MLS δεν θα βρισκόταν σε αυτό το επίπεδο χωρίς τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η επίδρασή του στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ θα μείνει και στις επόμενες γενιές».

ΠΗΓΗ: FILATHLOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση