GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον λήστεψε, τον απήγαγε και... τον ξαναλήστεψε

Πρωτοφανή υπόθεση απαγωγής και ληστείας διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού μετά από καταγγελία 44χρονου Ρώσου ότι άγνωστος τον λήστεψε κ...

Πρωτοφανή υπόθεση απαγωγής και ληστείας διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού μετά από καταγγελία 44χρονου Ρώσου ότι άγνωστος τον λήστεψε και στη συνέχεια τον απήγαγε για να τον ληστέψει ξανά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 44χρονος ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμα του στην περιοχή Γερμασόγειας στη Λεμεσό, χτύπησε το κουδούνι και όταν άνοιξε εισήλθε άγνωστος άντρας, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπο του και κρατούσε μαχαίρι. Ο άγνωστος άντρας που μιλούσε ρωσικά, υπό την απειλή μαχαιριού του ζήτησε χρήματα. Ο 44χρονος του έδωσε το ποσό των 1.000 δολαρίων ΗΠΑ, αλλά εκείνος του ζήτησε περισσότερα χρήματα.

Ακολούθως ο δράστης τον ανάγκασε να μπει στο όχημά του, υποχρεώνοντάς τον πάντα υπό την απειλή μαχαιριού, να μεταβούν σε ATM τράπεζας για να κάνει ανάληψη χρήματων και να του τα δώσει.

Πράγματι, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 44χρονος Ρώσος οδήγησε το αυτοκίνητό του μέχρι την τράπεζα, έκανε ανάληψη 650 δολαρίων ΗΠΑ και τα έδωσε στον άγνωστο, ο οποίος στη συνέχεια έγινε καπνός.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Πηγή: philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση