GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στην Κρήτη - Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένη

Ηλικιωμένη γυναίκα παρασύρθηκε από όχημα μέσα στο χωριό Αστρίτσι, του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να χάσε...

Ηλικιωμένη γυναίκα παρασύρθηκε από όχημα μέσα στο χωριό Αστρίτσι, του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν ένα όχημα, φορτηγάκι ιδιωτικής χρήσης, παρέσυρε την άτυχη γυναίκα, ηλικίας 80 ετών επί του κεντρικού δρόμου του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα που παρέσυρε την ηλικιωμένη γυναίκα της προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να αντιμετωπιστεί το περιστατικό, ωστόσο η γυναίκα ήταν νεκρή.

Ο οδηγός του οχήματος ήταν σοκαρισμένος, και δεν έφυγε από το σημείο. Κατά πάσα πιθανότητα δεν είδε την άτυχη ηλικιωμένη, καθώς ήταν νύχτα αλλά και λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, καθώς εκείνη την ώρα έβρεχε.

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η ηλικιωμένη εκείνη τη στιγμή που συνέβη το τραγικό συμβάν, έφευγε από την Εκκλησία και προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καστελίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση