GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποψήφιος δήμαρχος Διστόμου - Αράχοβας ο Γ. Σταθάς

Από τον  ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΑ Σε στιγμές κρίσιμες για τον τόπο μας δεν έχουμε δικαίωμα να μένουμε απαθείς. Χρέος όλων μας είναι ο διαρκής αγώνας ...

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΑ

Σε στιγμές κρίσιμες για τον τόπο μας δεν έχουμε δικαίωμα να μένουμε απαθείς.

Χρέος όλων μας είναι ο διαρκής αγώνας για ένα καλύτερο αύριο.

Από την κεντρική πολιτική σκηνή ως βουλευτής κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια και υπερασπίστηκα τα συμφέροντα των πολιτών χωρίς να λογαριάσω το πολιτικό κόστος.

Ως συνδικαλιστής αγωνίστηκα και συνεχίζω να αγωνίζομαι για τα συμφέροντα εργαζομένων και ανέργων.

Ως απλός πολίτης δίνω καθημερινά τον αγώνα για την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά από ώριμη σκέψη αφουγκραζόμενος τις αγωνίες της τοπικής μας κοινωνίας θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου για τον Δήμο Διστόμου - Αράχοβας –Αντίκυρας και Στειρίου.

Ως υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής ενός ανεξάρτητου, ενωτικού συνδυασμού σας καλώ όλες και όλους σε μια κοινή προσπάθεια, σε μια κοινή αναπτυξιακή πορεία στη βάση μιας αλληλέγγυας κοινωνίας με επίκεντρο τον δημότη.

Οι προκλήσεις είναι εδώ, μας περιμένουν, ελάτε να ενώσουμε αποτελεσματικά τις δυνάμεις μας, να αξιοποιήσουμε τα μοναδικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας και να αφήσουμε στις επόμενες γενιές μία σημαντική παρακαταθήκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση