GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφοδρές οι αντιδράσεις των κατοίκων των Εξαρχείων για τον νέο Ποινικό Κώδικα - ΒΙΝΤΕΟ

Αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι στον νέο Ποινικό Κώδικα υπάρχει διάταξη σύμφωνα με την οποία μετατρέπεται σε πλημμέλημα η κατοχή μολότο...

Αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι στον νέο Ποινικό Κώδικα υπάρχει διάταξη σύμφωνα με την οποία μετατρέπεται σε πλημμέλημα η κατοχή μολότοφ. Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι Εξαρχείων καθώς, όπως λένε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, οι μπαχαλάκηδες θα είναι πλέον ανεξέλεγκτοι.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

1 σχόλιο

  1. Οι άνθρωποι, που δεν έχουν ζητήσει συγγνώμη για την πυρπόληση της MARFIN, ήταν επόμενο, τώρα που μπορούν, να ελαχιστοποιήσουν τις ποινές, ώστε να κάψουν ατιμώρητοι και την υπόλοιπη Ελλάδα, όταν θα βρεθούν στην αντιπολίτευση.
    Θα πρέπει όμως να θεσπίσουν ακόμη, για να μην ξοδεύονται οι μπαχαλάκηδες, και τη μεταφορά τους στο σπίτι τους, μετά το κοπιώδες κάψιμο, με περιπολικά της αστυνομίας.
    Αυτό δεν είναι το "σωστό" κ. Βούτση;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση