GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανεκδίκαση αντί απελευθέρωση για μία γυναίκα που σκότωσε με σφυρί τον σύζυγό της έπειτα από χρόνια κακοποίησης - ΦΩΤΟ

Επανεκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας ενός 61χρονου άνδρα από τη γυναίκα του το 2010 αποφάσισε το δικαστήριο προκαλώντας τόσο χ...

Επανεκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας ενός 61χρονου άνδρα από τη γυναίκα του το 2010 αποφάσισε το δικαστήριο προκαλώντας τόσο χαρά όσο και λύπη στους συγγενείς της 65χρονης.

Η Τζορτζίνα σκότωσε τον σύζυγό της με σφυρί με το οποίο τον χτύπησε 20 φορές ενώ εκείνος έτρωγε πρωινό στο σπίτι τους στο Σάρεϊ. Έναν χρόνο μετά καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλάκιση αλλά έπειτα από έφεση μειώθηκε η ποινή στα 18 χρόνια.

Ωστόσο, οι δικαστές μελετώντας την υπόθεση εντόπισαν ότι η γυναίκα την εποχή της επίθεσης έπασχε από δύο ψυχικές ασθένειες οπότε δεν είχε σώας τας φρένας.

Αποφάσισαν να μην υποβαθμίσουν την υπόθεση σε ανθρωποκτονία όπως η οικογένεια ήλπιζε γιατί έτσι θα απελευθερωνόταν, αλλά να γίνει επανεκδίκαση. Επίσης, δεν της έδωσαν το δικαίωμα για εγγύηση οπότε θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι τη νέα δίκη.

Η 65χρονη πάσχει από διπολική και εξαρτημένη διαταραχή προσωπικότητας σύμφωνα με ψυχιατρική γνωμάτευση.

Η γυναίκα φέρεται να είχε υποστεί επί χρόνια λεκτική και σωματική βία, περιλαμβανομένου και βιασμού. Τον γνώρισε στα 15 της χρόνια ενώ εκείνος ήταν 22. Οι γιοι της υποστηρίζουν δράσεις για την απελευθέρωσή της τονίζοντας ότι η μητέρα της εξερράγη έπειτα από χρόνια κακοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση