GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η διόρθωση του Τασούλα στον Τσίπρα και το αστείο του Πρωθυπουργού - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα... σαρδάμ υπέπεσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη Συνταγματική Αναθεώ...

Σε ένα... σαρδάμ υπέπεσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Ο κ. Τσίπρας εξηγούσε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Πρέπει να δημιουργηθεί ένας άλλος μηχανισμός "εκβιασμού" της συναίνεσης και αυτό επιχειρεί η πρόταση μας με τις διαδοχικές ψηφοφορίες και τελικά μόνο αν αυτές δεν ευδοκιμήσουν, σε διάρκεια έξι μηνών, να οδηγούμαστε σε απευθείας εκλογή από το λαό ως ύστατη καταφυγή εφόσον δεν επιτευχθεί η συναίνεση".

"Υπάρχουν πολλοί που ευλόγως λένε ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει, στον βαθμό που επισυμβεί, μια αλλοίωση του ίδιου του πολιτεύματος. Να έχουμε μια προεδρική κατολίσθηση του προεδρικού μας συστήματος" είπε ο κ. Τσίπρας με τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Τασούλα να παρεμβαίνει και να τον διορθώνει για τη λέξη κατολίσθηση.

"Διολίσθηση, ό,τι θέλετε. Να με διορθώνετε σε αυτά κ. Τασούλα. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που σας έχω να με διορθώνετε, σας ευχαριστώ θερμά" του είπε ο Πρωθυπουργός.

Ο κ. Τσίπρας συνέχισε την ομιλία του όμως ο κ. Τασούλας παρενέβη δεύτερη φορά από τα έδρανα.

"Είπαμε να με διορθώνετε όταν πιστεύετε ότι κάνω ένα λεκτικό σφάλμα όχι να με διορθώνετε και στον ειρμό του πολιτικού μου αφηγήματος. Θα σας πάρω για υποβολέα κάτω από το βήμα" του είπε ο κ. Τσίπρας, γελώντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση