GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριο ξύλο έπαιξαν δύο άνδρες σε πτήση από τη Γλασκώβη στην Τενερίφη. Μία αεροσυνοδός προσπαθεί να παρέμβει και να τους χωρίσει, ενώ ...

Άγριο ξύλο έπαιξαν δύο άνδρες σε πτήση από τη Γλασκώβη στην Τενερίφη. Μία αεροσυνοδός προσπαθεί να παρέμβει και να τους χωρίσει, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες τους φώναζαν να σταματήσουν. Η αστυνομία εκλήθη και συνέλαβε τους δύο άνδρες στο αεροδρόμιο της Τενερίφης.

Happy holidays 🥳 pic.twitter.com/wnvilmsKCr

— Ben Wardrop (@wardrop_ben) March 16, 2019

Όπως τόνισε ένας συνεπιβάτης, όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι μία γυναίκα δεν φορούσε παπούτσια για να πάει στην τουαλέτα και ένας μεθυσμένος άνδρας της έκανε λεκτική επίθεση. Τότε ο σύντροφος της γυναίκας παρενέβη για να την υπερασπιστεί. Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο και αφού και οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει περισσότερο αλκοόλ, ήρθαν στα χέρια.

Η αεροσυνοδός, όπως τόνισε ο επιβάτης, έκανε πολύ καλή δουλειά χωρίζοντας τους δύο άνδρες, αν και έδειχνε πολύ φοβισμένη μετά από το άγριο ξύλο που έπεσε από το οποίο γέμισαν αίμα την καμπίνα του αεροσκάφους.

Η εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε ότι μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από την αστυνομία της Τενερίφης και πλέον είναι θέμα της τοπικής αστυνομίας. "Δεν θα ανεχθούμε τέτοια συμπεριφορά οποιαδήποτε στιγμή και η ασφάλεια και η άνεση των πελατών, του πληρώματος και του αεροσκάφους είναι η βασική μας προτεραιότητα" σημειώνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση