GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για τους τρεις υπόπτους που φέρονται ότι βίασαν την Ελένη Τοπαλούδη - Τι κατέθεσε φίλη της

Μία φίλη της Ελένης Τοπαλούδη κλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης να αναγνωρίσει τους τρεις άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται στον βι...

Μία φίλη της Ελένης Τοπαλούδη κλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης να αναγνωρίσει τους τρεις άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό της άτυχης φοιτήτριας έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της στη Ρόδο.

Η κοπέλα ήταν μαζί της εκείνο το βράδυ και ήταν η μοναδική που τους είδε από κοντά. Σε εκείνη η άτυχη φοιτήτρια αποκάλυψε το πρωί της επόμενης ημέρας τι έγινε όταν έμεινε μόνη της με τους τρεις άνδρες.

“Η Ελένη μου είπε ότι διαπίστωσε ότι υπάρχει βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές. Ζήτησε από τον πιο μικρό της παρέας να το διαγράψει. Ντρεπόταν πολύ. Φοβόταν μην το διαρρεύσουν στο διαδίκτυο”, ισχυρίστηκε η φίλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία από τις τέσσερις φίλες της αδικοχαμένης φοιτήτριας έχει αλλάξει τις αρχική κατάθεση για τον βιασμό και ισχυρίζεται ότι η Ελένη Τοπαλούδη ανησυχούσε μόνο για το βίντεο.

“Οι φίλες της αν αλλάξουν τις καταθέσεις με κάποιον μαγικό τρόπο τι να πω δεν ξέρω, στην Ελλάδα βρισκόμαστε, στην Ελλάδα της μιζέριας και της κρίσης. Θα δει η Δικαιοσύνη και θα συγκρίνει σε σχέση με τις προηγούμενες καταθέσεις και τις καταθέσεις που έχουν δοθεί τώρα”, είπε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, μιλώντας στο STAR και πρόσθεσε:

“Έχουμε την υποψία ότι οι δυο δολοφόνοι της μπήκαν στο σπίτι της μετά το έγκλημα και εξαφάνισαν στοιχεία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση