GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρώτσος: Ο Δρομέας δεν θα πάει πουθενά - Με προσβάλλει η διάψευση του υπουργείου - ΒΙΝΤΕΟ

Στο αντικείμενο της συνάντησης με την υπουργό Πολιτισμού, Μυρσίνη Ζορμπά, αναφέρθηκε ο διάσημος Έλληνας γλύπτης, Κώστας Βαρώτσος. Μιλώντ...

Στο αντικείμενο της συνάντησης με την υπουργό Πολιτισμού, Μυρσίνη Ζορμπά, αναφέρθηκε ο διάσημος Έλληνας γλύπτης, Κώστας Βαρώτσος.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι κατά τη συνάντηση του με την υπουργό Πολιτισμού του ετέθη το αίτημα της μεταφοράς του Δρομέα από το σημείο που βρίσκεται σήμερα, στα Σκόπια και σε αντικατάσταση να τοποθετηθεί άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδου. Η απάντηση που έδωσε ο Κ. Βαρώτσος, ήταν αρνητική. Μάλιστα είπε ότι ευτυχώς έχει ακόμη τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του.
Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την διάψευση από την πλευρά του υπουργείου ακόμα και της ίδιας της συνάντησης, ο Κώστας Βαρώτσος είπε ότι αδυνατεί να το εξηγήσει και ότι αυτό τον προσβάλλει.
"Έμεινα εμβρόντητος δυο φορές. Έμεινα εμβρόντητος με την πρόταση και μετά έμεινα εμβρόντητος με την διάψευση".
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

1 σχόλιο

  1. Απίστευτη η υπουργός πολιτισμού του νέου ήθους της… «αριστεράς»!!!
    Κώστας Βαρώτσος: "Έμεινα εμβρόντητος δυο φορές. Έμεινα εμβρόντητος με την πρόταση και μετά έμεινα εμβρόντητος με την διάψευση".


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση