GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξελίξεις στην έρευνα για τον θάνατο του 9χρονου Δημήτρη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Εισαγγελίας Λαμίας για τον θάνατο του 9χρονου Δημήτρη που έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2017 από π...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Εισαγγελίας Λαμίας για τον θάνατο του 9χρονου Δημήτρη που έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2017 από περιτονίτιδα, λίγο αφότου είχε μεταφερθεί από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας στο Νοσοκομείο Παίδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας έχει στα χέρια του όλο το υλικό ιατρικών φακέλων του 9χρονου, τόσο από το Νοσοκομείο της Λαμίας όσο και από εκείνο της Αθήνας. Το αμέσως προσεχές διάστημα θα οριστεί ειδικός πραγματογνώμονας, ο οποίος θα κληθεί να συντάξει έκθεση για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 9χρονος.
Οι συγγενείς του αδικοχαμένου Δημήτρη, ο οποίος έπεσε από το ποδήλατο και χτύπησε ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά του στην Ανάβρα Φθιώτιδας περιμένουν να μάθουν γιατί έχασαν το παιδί τους.
Την ίδια ώρα φαίνεται ότι προχωρά η έρευνα για τις συνθήκες λειτουργίας και στελέχωσης του Νοσοκομείου Λαμίας, η οποία επικεντρώνεται στις εφημερίες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ). Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, ο οποίος διέταξε την κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση δήλωσε ότι “η λειτουργία των ΤΕΠ θα περάσει από αξονικό τομογράφο” και θα εξεταστεί εάν υπάρχουν έμπειροι γιατροί όλο το 24ωρο στα Επείγοντα.
Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση