GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις για τον βασικό κατηγορούμενο του διπλού φονικού της Κύπρου: Ήταν θέλημα Θεού ο φόνος

Η εκδίκαση της υπόθεσης του διπλού φονικού που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο στον Στρόβολο με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου ...

Η εκδίκαση της υπόθεσης του διπλού φονικού που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο στον Στρόβολο με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη Ντίνα Σεργίου συνεχίστηκε την Τρίτη.

Σοκ προκάλεσαν τα όσα ανέφερε ο αδελφός του βασικού κατηγορούμενου Λοΐζου Τζιωνή, Λευτέρης, στην κατάθεση του. “Κοιμόταν πάντα με σπαθί και μαχαίρι, ξυπνούσε καταϊδρωμένος, νόμιζε ότι μιλούσε με το Θεό. Κάηκε από τον κοκαΐνη”, ανέφερε ο Λευτέρης.

Ο Τζιωνής μετά τη διάπραξη του διπλού φονικού ρωτούσε τους άλλους κατηγορούμενους εάν αναγνωρίζουν τη μυρωδιά του αίματος.

Όπως αναφέρθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου, ο Τζιωνής δεν πίστευε ότι θα έπεφτε στα χέρια των Αρχών. “Οι αστυνομικοί είναι βλάκες, νομίζουν ότι το φονικό το έκανε ένα μωρό 15 χρόνων”, φέρεται να είχε πει στους άλλους κατηγορούμενους.

Η αίθουσα του δικαστηρίου πάγωσε όταν ακούστηκε ατάκα που είχε πει ο Τζιωνής στους άλλους κατηγορούμενους, μετά τη διάπραξη του φόνου: “Ήταν θέλημα Θεού ο φόνος. Αναγνωρίζετε τη μυρωδιά του αίματος;”

“Θεωρώ τον αδελφό μου ένα αρρωστημένο άνθρωπο. Θέλω να πληρώσει”, κατέθεσε ο Λευτέρης.

Πηγή πληροφοριών: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση