GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγγραφέας δολοφόνησε την αρραβωνιαστικιά του αντιγράφοντας μυθιστόρημά του

Ένας συγγραφέας, ο οποίος δολοφόνησε την αρραβωνιαστικιά του και την ακρωτηρίασε, θα πληρώσει στην οικογένειά της 41,6 εκατομμύρια...

Ένας συγγραφέας, ο οποίος δολοφόνησε την αρραβωνιαστικιά του και την ακρωτηρίασε, θα πληρώσει στην οικογένειά της 41,6 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Blake Leibel βρίσκεται στη φυλακή, εκτίοντας ισόβια ποινή. Καταδικάστηκε για τον φόνο και τον βασανισμό της άτυχης κοπέλας ενώ σύμφωνα με το δικαστήριο και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν χρησιμοποίησε το βιβλίο του με τον τίτλο "Syndrome", ως οδηγό για τη δολοφονία. Με άλλα λόγια, υλοποίησε αυτά που είχε γράψει στην αληθινή ζωή.

Αντιγράφοντας όσα είχε γράψει αποκεφάλισε την 30χρονη Iana Kasian το 2016 και στράγγιξε το αίμα από το σώμα της. Η άτυχη κοπέλα λίγες εβδομάδες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, είχε φέρει στη ζωή την κόρη του.

Το παιδί έχει αναλάβει να μεγαλώσει η μητέρα της στην Ουκρανία. Η αποζημίωση - μαμούθ θα χρησιμοποιηθεί για να μεγαλώσει το παιδί.

Δεν έχει γίνει γνωστό, αν ο Leibel, ο οποίος προέρχεται από πλούσια οικογένεια, έχει τους πόρους για να καλύψει το ποσό αυτό της αποζημίωσης.

Ο Leibel προέρχεται από μια πλούσια οικογένεια του Καναδά, η οποία τον στήριζε οικονομικά καθ'όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Πηγή: Fox

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση