GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο «ροζ» σκάνδαλο στη Νότια Κορέα: Είχαν τοποθετήσει κρυφές κάμερες σε δωμάτια ξενοδοχείων

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές της Νοτίου Κορέας καθώς δύο άνδρες κατηγορούνται ότι είχαν τοποθετήσει παράνομα κάμερες σε δεκάδες δ...

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές της Νοτίου Κορέας καθώς δύο άνδρες κατηγορούνται ότι είχαν τοποθετήσει παράνομα κάμερες σε δεκάδες δωμάτια ξενοδοχείων καταγράφοντας τις ιδιωτικές στιγμές περισσότερων από 1.600 επισκεπτών τις οποίες μάλιστα τις μετέδωσαν live.
Οι δύο άνδρες είχαν εγκαταστήσει τις κάμερες σε πρίζες, σε βάσεις για πιστολάκι μαλλιών και στους ψηφιακούς δέκτες των τηλεοράσεων, σε 30 ξενοδοχεία σε 10 πόλεις σε όλη τη Νότια Κορέα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, οι δύο συλληφθέντες μετέδιδαν το υλικό στο site τους το οποίο είχε χιλιάδες συνδρομητές τους οποίους χρέωναν 44.95 δολάρια τον μήνα.
Στο παρελθόν είχε υπάρξει μία παρόμοια περίπτωση όπου είχαν εγκατασταθεί κρυφές κάμερες σε ξενοδοχεία, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία εντόπισε ότι το υλικό μεταδιδόταν live στο διαδίκτυο.
Η Νότια Κορέα δίνει μάχη να αντιμετωπίσει το φαινόμενο που τείνει να αποκτήσει επιδημική διάσταση όπου άνδρες μαγνητοσκοπούν παράνομα γυναίκες σε σχολεία, τουαλέτες, γραφεία. Μάλιστα, πολύ δημοφιλή έχουν γίνει τα βίντεο εκδίκησης, όπου καταγράφονται στιγμές σεξ ανάμεσα σε ζευγάρια και στη συνέχεια οι άνδρες τα δημοσιοποιούν χωρίς τη συγκατάθεση της συντρόφου τους για να την εκδικηθούν.
Η νέα υπόθεση με τις κρυφές κάμερες στα ξενοδοχεία έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά που κάποιοι popstar της κορεατικής μουσικής σκηνής αποχώρησαν από τη σοουμπίζ αφού παραδέχθηκαν ότι είχαν μαγνητοσκοπήσει και διανείμει παράνομα βίντεο πορνό ή ήταν οι ίδιοι που τα παρακολούθησαν.

Ο πασίγνωστος Κορεάτης συνθέτης και τραγουδιστής Γιουνγκ Γιουν γιουνγκ παραδέχθηκε ότι γύρισε βίντεο σεξ με τη σύντροφό του και το διένειμε στο διαδίκτυο χωρίς τη δική της συγκατάθεση.
Το 2015 τα βίντεο τουλάχιστον 10 γυναικών είχαν διανεμειθεί σε υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας με αποδέκτες όπως και ο γνωστός K-popstar, Σέουνγκρι των BIGBANG. Και ι δύο άνδρες όσο και άλλοι δύο τραγουδιστές αποχώρησαν από τη μουσική σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση