GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ρόις ψάχνει το πρώτο γκολ και ο Κέιν να «κλειδώσει» την πρόκριση

Η Τότεναμ άφησε … ξερή την Ντόρτμουντ στην πρώτη αναμέτρησή τους στο Wembley. Άνοιξε το σκορ με τον Σον στο ξεκίνημα του δεύτερου ...

Η Τότεναμ άφησε … ξερή την Ντόρτμουντ στην πρώτη αναμέτρησή τους στο Wembley. Άνοιξε το σκορ με τον Σον στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και με δύο ακόμα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, του Βερτόνχεν και του Γιορέντε, πήρε τη νίκη με 3-0. Βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Η Ντόρτμουντ πρέπει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στον αποψινό αγώνα ρεβάνς για να της «κλέψει» το εισιτήριο. Θα βγει στην επίθεση από το ξεκίνημα του αγώνα για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Η Τότεναμ θα κυνηγήσει με τη σειρά της το γκολ για να κόψει τη φόρα της Ντόρτμουντ και να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Το μεγάλο παιχνίδι της φάσης των «16» του Champions League θα ξεκινήσει στις 22:00, στο Signal Iduna Park του Ντόρτμουντ. Το Pamestoixima.gr προσφέρει δύο ειδικά στοιχήματα, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις, για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Μάρκο Ρόις ή ο Χάρι Κέιν στον αγώνα Ντόρτμουντ-Τότεναμ.

Ο Μάρκο Ρόις έχει σημειώσει 13 γκολ στη Bundesliga και βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ, μαζί με τον συμπαίκτη του Πάκο Αλκάθερ. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στο Champions League και … ψάχνει το πρώτο του γκολ.

Ο Χάρι Κέιν είναι επίσης τρίτος σκόρερ στην Premier League, μαζί με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με 16 γκολ. Έχει πετύχει 4 τέρματα στο Champions League και θέλει να σημειώσει 1 ακόμα σήμερα, για να «κλειδώσει» την πρόκριση της Τότεναμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση