GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρ' ολίγον ξύλο στο «Παρκ Ντε Πρενς»

Ο Ερίκ Καντονά και ο πατέρας του Νεϊμάρ παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στο «Παρκ ντε Πρενς» μετά το τέλος του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν κ...

Ο Ερίκ Καντονά και ο πατέρας του Νεϊμάρ παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στο «Παρκ ντε Πρενς» μετά το τέλος του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League, όταν ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων» και ένας φίλος τους άρχισαν να κάνουν χειρονομίες μετά το εύστοχο πέναλτι του Ράσφορντ.
Βέβαια, είχαν προηγηθεί και από την άλλη πλευρά αντιδράσεις που προκάλεσαν -τουλάχιστον όπως υποστηρίζει και η πλευρά του Καντονά- πριν το πέναλτι.
Όπως αναφέρει το «RMC» στο σχετικό δημοσίευμα, ο πατέρας του Νεϊμάρ βγήκε από το μπουθ που καθόταν μαζί με τον γιο του και πλησίασε τον Καντονά για να του ζητήσει τα... ρέστα.
Ο τελευταίος δεν δίστασε να ανταποδώσει τις... φιλοφρονήσεις, ωστόσο, τα πάντα σταμάτησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση