GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αιγυπτιακή αστυνομία σκότωσε επτά τρομοκράτες

Ο Υπουργός Εσωτερικών της Αιγύπτου δήλωσε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν επτά μέλη μιας οργάνωσης, που είχε δεσμούς με την τρο...

Ο Υπουργός Εσωτερικών της Αιγύπτου δήλωσε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν επτά μέλη μιας οργάνωσης, που είχε δεσμούς με την τρομοκρατία.

Όπως ανέφερε τα τρία μέλη της οργάνωσης σκοτώθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Ring Road στην περιφέρεια της Γκίζα, ενώ οι υπόλοιπο τέσσερις σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών όταν η αστυνομία εισέβαλε σε μια γιάφκα στο Κάιρο σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το υπουργείο, στο σημείο εντοπίστηκαν όπλα αλλά και πυρομαχικά. Κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυρών, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

Από τον Φεβρουάριο του 2018, οι αρχές έχουν εξαπολύσει, με εντολή του προέδρου Αμπντέλ Φάταχ αλ-Σίσι, μια τεράστια επιχείρηση για την εκδίωξη του ΙΚ από τη χερσόνησο του Σινά, στην ανατολική Αίγυπτο, και την εξάλειψη των «τρομοκρατικών εστιών» στη χώρα.

Συνολικά, περισσότεροι από 550 ύποπτοι τζιχαντιστές και περίπου 40 στρατιωτικοί έχουν σκοτωθεί αφότου ξεκίνησε η επιχείρηση, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση