GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησε η μάχη του "μακεδονικού" οίνου - Νέα πρόκληση από τους γείτονες - ΒΙΝΤΕΟ

Η μάχη του "μακεδονικού" οίνου ξεκίνησε στη μεγαλύτερη έκθεση οινοπαραγωγών στο Ντίσελντορφ καθώς οι γείτονες ντεμπουτάρουν...

Η μάχη του "μακεδονικού" οίνου ξεκίνησε στη μεγαλύτερη έκθεση οινοπαραγωγών στο Ντίσελντορφ καθώς οι γείτονες ντεμπουτάρουν υπό την επωνυμία "κρασιά της Μακεδονίας" και προσκαλούν το κοινό να γνωρίσει το "μακεδονικό" κρασί.

Στο περίπτερό τους οι γείτονες διευκρινίζουν με μικρά γράμματα ότι τα προϊόντα τους προέρχονται από τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ μοίρασαν προσκλήσεις οινογνωσίας με την ίδια ονομασία, ενώ διαφημίζοντας το κρασί τους το "Βόρεια Μακεδονία" έχει μπει με αυτοκόλλητο όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που έστειλαν Έλληνες οινοπαραγωγοί. Στον πόλεμο κατοχύρωσης του "μακεδονικού" οίνου οι γείτονες τα προηγούμενα χρόνια έριξαν διαφημιστικά με πρωταγωνιστές αρχαίους Μακεδόνες ενώ έχτισαν μεθοδικά το προϊόν τους το οποίο ανέδειξαν σε διεθνή δίκτυα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Συμφωνία των Πρεσπών, τα εμπορικά σήματα παραπέμπονται σε ειδική επιτροπή. Οι οινοπαραγωγοί της Β. Ελλάδας σημειώνουν ότι υπάρχει κατοχύρωση του μακεδονικού οίνου στην Ελλάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κάτι που όπως εκτιμούν, θα φρενάρει τους Σκοπιανούς.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση