GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη νίκη για τον Προμηθέα

Μια πολύ σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Προμηθέας. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τενερίφης, στο «Δ.Τόφαλος» κα...

Μια πολύ σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Προμηθέας. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τενερίφης, στο «Δ.Τόφαλος» και να φτάσει σε νίκη με διψήφια διαφορά (69-57). Με το αποτέλεσμα αυτό οι Πατρινοί έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, καθώς θα έχουν... μαξιλάρι ασφαλείας τους 12 πόντους με τους οποίους κέρδισαν.
Η Μπάμπεργκ κατάφερε να φτάσει στη νίκη μεν, κόντρα στην Μπάνβιτ, όμως τα πάντα μένουν ανοιχτά όσον αφορά την πρόκριση. Η γερμανική ομάδα επικράτησε δύσκολα με 81-79, με τους Τούρκους να δείχνουν άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο μέχρι το φινάλε του αγώνα.
Από εκεί και πέρα, η Χάποελ Ιερουσαλήμ έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά, ενώ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Αντβέρπ, που επικράτησε της Μούρθια με 75-67.
Τα αποτελέσματα:
Τρίτη (05/03)
Νίζνι Νόβγκοροντ - Βενέτσια 95-72
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 75-84
Λε Μαν - Βίρτους Μπολόνια 74-74
Τετάρτη (06/03)
Νεπτούνας - Χάποελ Ιερουσαλήμ 74-86
Προμηθέας Πατρών - Τενερίφη 69-57
Μπάμπεργκ - Μπάνβιτ 81-79
Αντβέρπ - Μούρθια 75-57
Ναντέρ - Μπεσίκτας 68-59
Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση