GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ξέσπασμα της Δάφνης Μπόκοτα για την απομάκρυνσή της από την ΕΡΤ - ΒΙΝΤΕΟ

“Μου λείπει πολύ η τηλεόραση. Μου λείπει η δουλειά, γιατί ουσιαστικά δεν δουλεύω. Εκτός τηλεόρασης είμαι πάρα πολλά χρόνια, είμαι ...

“Μου λείπει πολύ η τηλεόραση. Μου λείπει η δουλειά, γιατί ουσιαστικά δεν δουλεύω. Εκτός τηλεόρασης είμαι πάρα πολλά χρόνια, είμαι από το 2006. Εκτός δουλειάς είμαι λιγότερα γιατί ήμουν στον Πειραιά αντιδήμαρχος”, είπε η Δάφνη Μπόκοτα μιλώντας στο Πρωινό.

“Μετά την ΕΡΤ είχα προτάσεις αλλά είχα κουραστεί πολύ και η αλήθεια είναι ότι είχα ενοχληθεί κιόλας από την όλη ιστορία με την ΕΡΤ, οπότε επέλεξα να μείνω λίγο στην άκρη... Έχετε δει πολλές ιδέες χωρίς εμένα, έχω φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορώ να συζητήσω ιδέα μου. Γιατί τις βλέπω να γίνονται εκπομπές αλλιώς και διαφορετικές από αυτές που είχα εγώ. Πήγα σε κανάλι, συζήτησα ιδέα μου και την είδα φτιαγμένη, λίγο πειραγμένη και αλλιώς”, ανέφερε η Δάφνη Μπόκοτα και πρόσθεσε:

“Αν ήθελα μπορούσα να μείνω στην ΕΡΤ αλλά θα ήταν λίγο αστείο, να πάω να δω τους συναδέλφους μου και να τους πω ότι έμεινα με άλλες συνθήκες. Ο λόγος για τον οποίο έγινε αυτό ήταν για να πάρει κάποιος άλλος χρήματα, οπότε εκεί εάν έχεις και μία αξιοπρέπεια κάνεις στην μπάντα. Στην ΕΡΤ ήμουν 28 χρόνια, με ενόχλησε πάρα πολύ, φαντάζομαι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον ενοχλήσει. Με ενόχλησε γιατί δεν υπήρχε λόγος. Η κρατική τηλεόραση πάντα είχε χρήματα και τα έδινε εκεί που ήθελε. Εγώ ποτέ δεν πήρα παραπάνω χρήματα για την Eurovision... Κάποια στιγμή όλο αυτό άλλαξε, φύγαμε εμείς και ήρθαν οι άλλοι και δεν ήρθαν με τον μισθό τους”.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση