GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λουκ Πέρι για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού

Επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση του ηθοποιού Λουκ Πέρι έκανε ο εκπρόσωπος του ,για πρώτη φορά, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο πο...

Επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση του ηθοποιού Λουκ Πέρι έκανε ο εκπρόσωπος του ,για πρώτη φορά, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ο 52χρονος .

Ο Πέρι, που έγινε γνωστός από το ρόλο του «Ντίλαν» στο «Beverly Hills, 90210», έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο την περασμένη εβδομάδα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για «βαρύ εγκεφαλικό».

Δημοσιεύματα στη συνέχεια ανέφεραν πως οι γιατροί τον έθεσαν σε τεχνητό κώμα, όμως ο εκπρόσωπός του διέψευσε την πληροφορία.

«O ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο και είναι σε καταστολή», αναφέρει η ενημέρωση χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο 52χρονος ηθοποιός παίζει στη σειρά Riverdale, το ρόλο του Φρεντ Άντριους, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί της σειράς Beverly Hills συμμετάσχουν στο νέο κύκλο της σειράς, στην οποία ο ίδιος αρνήθηκε να παίξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση