GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δούρου για τις διώξεις για την τραγωδία στο Μάτι: Η απονομή της Δικαιοσύνης χρειάζεται υπομονή - Οι αθώοι πρέπει να περιμένουν- ΒΙΝΤΕΟ

Την άποψη ότι η δικαιοσύνη είναι ακριβής και χρειάζεται υπομονή από τους αθώους, εξέφρασε η περιφερειάρχης Αττικής, σε τηλεοπτική ...

Την άποψη ότι η δικαιοσύνη είναι ακριβής και χρειάζεται υπομονή από τους αθώους, εξέφρασε η περιφερειάρχης Αττικής, σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Μιλώντας στο OPEN για τις διώξεις που ασκήθηκαν, η Ρένα Δούρου είπε ότι “Οι αρμόδιες αρχές θα εξετάσουν αν επί των αρμοδιοτήτων μας υπάρχει παράλειψη ή αμέλεια”

“Αυτό εμένα δεν μπορεί να μου καταλαγιάσει μία ανείπωτη θλίψη, η οποία υπάρχει από κείνη τη Δευτέρα προς Τρίτη ξημερώματα και δεν νομίζω ότι κάποτε θα εξαφανιστεί”.

Για εκείνη την ημέρα πρόσθεσε ότι: “Ως περιφερειάρχης πιστεύω ότι οι υπηρεσίες μας ως προς την πρώτη διαδικασία έχουν πράξει το καθήκον τους”

Δεικτικό ήταν και το σχόλιο της για την κριτική που έχει δεχθεί από την αντιπολίτευση “Δεν θα πάρω όμως και τη σκυτάλη από αυτούς που κλαυθμυρίζουν περί πολιτικής δίωξης. Είτε πρόκειται περί παιδεραστία είτε για διαφθορά ή για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, απειλώντας ευθέως τη δικαιοσύνη”.

“Η απονομή της Δικαιοσύνης είναι ακριβή στο χρόνο, χρειάζεται υπομονή και οι αθώοι πρέπει να περιμένουν”,πρόσθεσε η Ρένα Δούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση