GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστοδουλάκης: Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να ενδυθούν μανδύα δήθεν προοδευτικού μετώπου

«Η προεκλογική περίοδος είναι ήδη παρατεταμένη. Ήδη από το προηγούμενο φθινόπωρο η Κυβέρνηση διαχειρίζεται όλα τα πολιτικά ζητήματ...

«Η προεκλογική περίοδος είναι ήδη παρατεταμένη. Ήδη από το προηγούμενο φθινόπωρο η Κυβέρνηση διαχειρίζεται όλα τα πολιτικά ζητήματα, από τα μείζονα εθνικά θέματα μέχρι τα θέματα της Οικονομίας ως εργαλεία προεκλογικά» τονίζει ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης και προσθέτει τα εξής:

«Αντί να αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τα θέματα της διαχείρισης των οικονομικών της χώρας οικοδομώντας γερές δομές Κοινωνικού Κράτους, μέριμνα της αποτελεί το πώς θα δημιουργεί σχέσεις επιδοματικής εξάρτησης από τις μελλοντικές εκλογικές πελατείες της.

Η χώρα δεν χρειάζεται Πρωθυπουργό στο ρόλο του Άη Βασίλη να μοιράζει επιδόματα και δωράκια. Ο τόπος χρειάζεται δομές σύγχρονου, σοβαρού και αποτελεσματικού Κοινωνικού Κράτους κυρίως για εκείνους, που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.

Ο κίνδυνος για την ελληνική Οικονομία δυστυχώς υπάρχει ακόμη: φάνηκε και από τις κίτρινες κάρτες που πήρε η Κυβέρνηση από την μνημονιακή εποπτεία, φαίνεται πολύ περισσότερο από την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών, φαίνεται από την αστάθεια στο τραπεζικό σύστημα, φαίνεται από το επιτόκιο του δεκαετούς ομολόγου.

Όλα αυτά δείχνουν ότι αν η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παραμείνει λίγο ακόμη στην εξουσία εργαλειοποιώντας τα πάντα για να κρατήσει τις καρέκλες, δυστυχώς η χώρα μπορεί να κινδυνεύσει από νέες περιπέτειες.»

· Για την προσπάθεια διεμβολισμού του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

«Είναι σαφές ότι ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να ενδυθούν μανδύα δήθεν προοδευτικού μετώπου.

Έχουν κάνει όμως λάθος: διότι εξαγοράζοντας ανθρώπους από την Κεντροαριστερά, που ακόμη και οι ίδιοι πριν από 15 μέρες τους καθύβριζαν –θυμίζω ότι ο κ. Μωραΐτης πριν λίγο καιρό έλεγε ότι δε θα συνεργαζόταν ποτέ με τη χειρότερη μεταπολιτευτική Κυβέρνηση που έζησε ο τόπος- νομίζουν ότι θα χτίσουν ένα νέο προοδευτικό προφίλ, ωστόσο έχουν χάσει τη βάση, την κοινωνία και τα καθημερινά προβλήματα της.

Η επίθεση που δέχεται το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ από το ΣΥΡΙΖΑ έχει συσπειρώσει το κόμμα μας. Αυτό είναι φανερό σε όλες τις διαδικασίες μας, στις γεμάτες αίθουσες του κόσμου που έρχεται να μας ακούσει.

Μας μιλούν για προοδευτικό μέτωπο αυτοί που αντιπολιτεύτηκαν με συνθήματα τις κρεμάλες και τους γερμανοτσολιάδες χτίζοντας καριέρες στο βωμό της κοινωνικής συνοχής και επενδύοντας στο διχασμό, στην πράξη εφάρμοσαν την πιο σκληρή αχρείαστη μνημονιακή πολιτική, πήγαν χέρι-χέρι με τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, ακόμη και σήμερα συγκυβερνούν με τα υπολείμματα της Ακροδεξιάς με μπροστάρηδες τον Αντώναρο, την Κουντουρά, τον Κουίκ, την Παπακώστα, τον Παπαχριστόπουλο, την Μεγαλοοικονόμου.

Αυτό δεν συνιστά ούτε προοδευτικό ούτε κεντροαριστερό μέτωπο.

Έχει φτάσει η στιγμή που ο λαός πρέπει να επιλέξει: ισχυρό ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ή διχασμός και νέες περιπέτειες.

Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να εγγυηθούμε την εθνική συνεννόηση την επόμενη μέρα των εκλογών»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση