GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόσωπο - κλειδί “καίει” το μοντέλο που συνελήφθη για εμπόριο κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ

Μία άλλη εικόνα του μοντέλου από τη Μυτιλήνη που κρατείται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Χονγκ Κονγκ δίνουν φωτογραφίες που είδαν το...

Μία άλλη εικόνα του μοντέλου από τη Μυτιλήνη που κρατείται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Χονγκ Κονγκ δίνουν φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας λίγο πριν από τη σύλληψη της τον Νοέμβριο του 2017. Το μοντέλο πίνει, χορεύει, διασκεδάζει με τους φίλους της στο ξενοδοχείο της.
Ένα πρόσωπο κλειδί που γνώριζε το μοντέλο λύνει τη σιωπή του και ισχυρίζεται ότι η κοπέλα γνώριζε για τα ναρκωτικά.
“Είναι 2,5 κιλά μέσα σε ένα σακίδιο όπου υποτίθεται ότι είχε δικά της ρούχα, σωστά; Δεν νομίζω ένα κορίτσι στην ηλικία της να έπαιρνε ένα σακίδιο από κάποιον, για να βάλει τι μέσα; Λόγω του ότι συνέχεια είχε λεφτά, κινητά, ρολόγια, διακοπές συνέχεια, δεν νομίζω να μην ήξερε, ήταν περίεργο που η ποσότητα ήταν τεράστια” είπε σημειώνοντας πως θεωρεί ότι το μοντέλο είχε μπλέξει με ένα μεγαλύτερο κύκλωμα.
“Είναι σε καλή ήταν πολύ χαρούμενη που με είδε. Τις επόμενες μέρες θα έρθουν και οι γονείς της. Είναι καλά ψυχολογικά με μεγάλη αγωνία. Είναι αισιόδοξη, πιστεύει ότι θα αθωωθεί... Είναι μία πολύ δύσκολη δίκη, κατά την άποψη μου η αθώωση της θα ήταν έκπληξη”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του μοντέλου Σάκης Καχαγιόγλου, μιλώντας στο STAR.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση