GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τεταμένη η κατάσταση στη Σερβία: Διαδηλωτές εισέβαλαν στο κτίριο της Δημόσιας Τηλεόρασης - ΦΩΤΟ

Εκατοντάδες διαδηλωτές που συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας κατά του Προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς εισήλθαν στο κτίριο της ...

Εκατοντάδες διαδηλωτές που συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας κατά του Προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς εισήλθαν στο κτίριο της Δημόσιας Τηλεόρασης-RTS.
Οι διαδηλωτές μπήκαν στο κτίριο χωρίς να ασκήσουν βία, αφού η ασφάλεια άνοιξε τις πόρτες.


Επικεφαλής της ομάδας των διαδηλωτών ήταν οι ηγέτες του συνασπισμού της αντιπολίτευσης Συμμαχία για την Σερβία (SzS) Ντράγκαν Τζίλας και Μπόσκο Ομπράντοβιτς. Οι ηγέτες της αντιπολίτευσης ζήτησαν από τον αρχισυντάκτη των ειδήσεων να τους επιτραπεί να παρουσιάσουν τις θέσεις τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. «Βρισκόμαστε εδώ όχι για να γκρεμίσουμε και να καταστρέψουμε κάτι αλλά για να επιστρέψουμε την δημόσια τηλεόραση εκεί που ανήκει, στον λαό της Σερβίας.


Εμείς δεν πρόκειται να αποχωρήσουμε αν δεν ικανοποιήσουν το αίτημα μας να εμφανιστούμε στο πρόγραμμα της RTS» δήλωσε ο Μπόσκο Ομπράντοβιτς στους δημοσιογράφους. Η κατάληψη της δημόσιας τηλεόρασης βρίσκεται σε εξέλιξη.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση