GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντικομμουνιστές προσπάθησαν να προσβάλλουν τη μνήμη του Στάλιν... (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Χιλιάδες λαού παρέλασαν χθες από τον τάφο του Στάλιν στη Μόσχα, για ν'...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Χιλιάδες λαού παρέλασαν χθες από τον τάφο του Στάλιν στη Μόσχα, για ν'...
αποτίσουν φόρο τιμής στον ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης.
Δύο στελέχη της φιλοδυτικής "δημοκρατικής" οργάνωσης "ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ" (de-communization), ο νεαρός  Evgeny Suchkov κι η Olga Savchenko στη σειρά προσποιούμενοι ν' αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του Σοβιετικού ηγέτη -του οποίου η δημοφιλία σήμερα είναι σε απίστευτη μεταξύ των Ρώσων πολιτών.
Όταν πλησίασε ο νεαρός αντικομμουνιστής ακτιβιστής, πέταξε ένα λουλούδι κραυγάζοντας "Να καείς στην κόλαση, χασάπη του λαού, δολοφόνε γυναικών και παιδιών".
Αστραπιαία η τιμητική φρουρά από πολεμιστές του "Κόκκινου Στρατού", παρά την ηλικία τους τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς, που τους προφύλαξαν από την οργή των μελών του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας (KPRF).
Η ιστορική μνήμη του λαού της σημερινής Ρωσίας γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τη δύση σε απερίγραπτο βαθμό. Τα διεθνή ΜΜΕ μιλούν για βίαιες μεθόδους καταστολής στη Ρωσία του "κομμουνιστή Πούτιν", που σήμερα αποτελεί το απόλυτο "κακό" για τη δημοκρατία στη δύση. 


[...] Να είμαστε άνθρωποι! Αυτός είναι ο σταλινικός νόμος!
Δύσκολο να ’ναι κανείς κομμουνιστής. Θα πρέπει να το μάθει.
Να είμαστε άνθρωποι κομμουνιστές είναι ακόμα δυσκολότερο,
και πρέπει να το μάθουμε απ’ τον Στάλιν... [...]
Απόσπασμα από Πάμπλο Νερούδα, "Να είμαστε άνθρωποι! Αυτός είναι ο σταλινικός νόμος!" (Ωδή στον Στάλιν)

Το πως αντιλαμβάνεται η σημερινή ευρωπαϊκή "αριστερά" την ιστορία του παγκόσμιου σοσιαλιστικού κινήματος, πέρα από αδυναμίες και κριτική, μας επισημαίνει την απόσταση που την χωρίζει σήμερα από τα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα. Για παράδειγμα, πως χθες στη Βενεζουέλα τίμησαν την επέτειο θανάτου του Τσάβες και του Στάλιν, με 60 χρόνια απόσταση μεταξύ τους:
...με διαφορά 60 χρόνων

Το βίντεο από το χθεσινό επεισόδιο της οργάνωσης "ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ":

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση