GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκαυματίας μιλά για την κόλαση που έζησε στο Μάτι - ΒΙΝΤΕΟ

Για την κόλαση που βίωσε στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι μίλησε μία εγκαυματίας στην κάμερα του ΣΚΑΪ. Η Κάλλι Αναγνώστου έμεινε δυο εβδομάδ...

Για την κόλαση που βίωσε στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι μίλησε μία εγκαυματίας στην κάμερα του ΣΚΑΪ.
Η Κάλλι Αναγνώστου έμεινε δυο εβδομάδες στην Εντατική και 60 ημέρες στο νοσοκομείο. Έπειτα από 7 μήνες με εγκαύματα σε όλο της το σώμα περπατά με δυσκολία.
"Το πλημμέλημα δεν το δικαιώνει, σε καμία περίπτωση. Αν νομίζει κανείς ότι εγώ είμαι υγιής αυτήν τη στιγμή κάνει τρομερό λάθος. Ζωντανοί νεκροί είμαστε όλοι μας. Λέει η μαμά μου " πώς έχεις αλλάξει, αν θα ξαναγίνεις όπως ήσουν" λέει μεταξύ άλλων η εγκαυματίας.
"Ήταν πολύ δύσκολο, και εξακολουθεί να είναι. Για πολύ κόσμο που νομίζει ότι έχει τελειώσει γιατί δεν το έχει ζήσει, δεν ξέρει ότι είναι ένας καθημερινός αγώνας. Εξήντα έξι μέρες έμεινα στο νοσοκομείο εγώ, 35 ο 6χρονος γιος μου και 45 ο πεθερός μου" περιγράφει την περιπέτεια εφτά μήνες μετά.
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση