GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο-ντοκουμέντο από την εισβολή μελών του "Ιερού Λόχου" σε θεατρική παράσταση

Τέσσερα μέλη της οργάνωσης «Ιερός Λόχος», που έχει γίνει γνωστή κατά το παρελθόν από τη συμμετοχή της με δικέφαλους και ψαλτήρια σε συγκε...

Τέσσερα μέλη της οργάνωσης «Ιερός Λόχος», που έχει γίνει γνωστή κατά το παρελθόν από τη συμμετοχή της με δικέφαλους και ψαλτήρια σε συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη, διέκοψαν την παράσταση «Πυρκαγιές» που ανεβαίνει στη σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου του ΚΘΒΕ στη Θεσσαλονίκη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για «εξύβριση των Θείων».
Τα μέλη του «Ιερού Λόχου», μπήκαν κανονικά στο θέατρο ως θεατές κι όταν έφτασε η στιγμή της επίμαχης σκηνής με τον ηθοποιό Ορέστη Χαλκιά, που όπως υποστηρίζουν ο ρόλος του προσβάλει τα θεία, σηκώθηκαν κι άρχισαν να τον βρίζουν διακόπτοντας την παράσταση.
Οι υπόλοιποι θεατές αντέδρασαν έντονα και ζήτησαν από τα τέσσερα μέλη του «Ιερού Λόχου» να αποχωρήσουν όπως κι έγινε.
Σε σχετική τους ανακοίνωση τα μέλη του «Ιερού Λόχου» επισημαίνουν ότι, «κύρια ευθύνη για τις παραπάνω βλασφημίες εικάζουμε ότι φέρει η σκηνοθέτης της παράστασης Ιώ Βουλγαράκη. Αποκλείεται ο μουσουλμάνος συγγραφέας να τόλμησε να βλασφημήσει τον Αλλάχ ή τον Μωάμεθ στο έργο του, γιατί τώρα ή θα κρυβόταν μην τον βρούνε, ή θα είχε γίνει κομματάκια. Οι παραπάνω απρόκλητες βλασφημίες είναι προφανώς “δουλειά” της σκηνοθέτη καθώς και του νεαρού ηθοποιού που δέχθηκε να τις εκστομίζει…».
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση