GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ τον Κατσιφάρα...

Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, όταν πήγε να ψηφίσει στις εκλογές ανάδειξης συν...

Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, όταν πήγε να ψηφίσει στις εκλογές ανάδειξης συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής.
Άτομα τα οποία περίμεναν για να ψηφίσουν στην αίθουσα του Τ.Ε.Ε, μόλις τον είδαν, άρχισαν να του φωνάζουν «έξω οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ», δείχνοντας έτσι την αντίδρασή τους στη στήριξη που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Περιφερειάρχης.
Προς στιγμήν επικράτησε ένταση αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.
Η συνεργασία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψηφίου με τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος είναι δεδομένο ότι προκαλεί έντονες αντιδράσεις στη βάση του ΚΙΝΑΛ, ενώ στελέχη του αντιτίθενται με όσους συναινούν πολιτικά στο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντάς τους συνέργεια στον επιχειρούμενο κατακερματισμό του κόμματος.
Το patrastimes επικοινώνησε με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα Γιώργο Αθανασόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι δεν ήταν παρών κατά το επεισόδιο και πως καυτηριάζει τέτοια γεγονότα καθώς η πολιτική δεν μπορεί να γίνεται με γιουχαϊσματα.
Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση