GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός εαυτού ο Γουέστμπρουκ: Έβρισε και απείλησε φίλαθλο και τη σύζυγό του

Στη διάρκεια του αγώνα των Θάντερ με τους Τζαζ στη Γιούτα, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είχε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο με έναν οπαδό, βρίζοντ...

Στη διάρκεια του αγώνα των Θάντερ με τους Τζαζ στη Γιούτα, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είχε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο με έναν οπαδό, βρίζοντας και απειλώντας τον ίδιο και τη σύζυγό του, αφότου -όπως ο ίδιος ισχυρίζεται- τον προκάλεσαν.
Το βίντεο που δημοσίευσε δημοσιογράφος από εφημερίδα της Γιούτα παρουσιάζει τον Γουέστμπρουκ να φωνάζει στον οπαδό: «Σου το λέω και δεν παίζω, θα σε γ@@@@, εσένα και τη γυναίκα σου. Θα σε @@@@@. Σου ορκίζομαι σε ό,τι αγαπώ».
Ο Γουέστμπρουκ μετά τον αγώνα δήλωσε πως προκλήθηκε από τον οπαδό. «Μου είπε να γονατίσω όπως συνηθίζω να κάνω και μετά επανέλαβε το ίδιο η γυναίκα του», ισχυρίστηκε και πρόσθεσε:
«Αυτό είναι ασεβές, νομίζω και ρατσιστικό. Υπάρχουν φίλαθλοι που έρχονται για να απολαύσουν το ματς και άλλοι που απλώς θέλουν να προσβάλουν εμένα και την οικογένειά μου. Αυτό το βίντεο που βγήκε προς τα έξω είναι ένα στιγμιότυπο, αλλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μού φώναζαν τέτοια πράγματα».
Ο ίδιος ο οπαδός δήλωσε πως αυτό που είπε στον γκαρντ των Θάντερ ήταν «Κάτσε κάτω και βάλε πάγο στα γόνατά σου. Δεν τον έβρισα ποτέ και η γυναίκα μου δεν του είπε ούτε λέξη. Ο τύπος αυτός είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά δεν έχει αυτοέλεγχο».
Αξίζει να σημειωθεί πως άνθρωποι της ασφάλειας απομάκρυναν φιλάθλους από τις θέσεις κοντά στη φισούνα και τους μοίραζαν φυλλάδια για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται στους αντιπάλους.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ: FILATHLOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση