GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικοινωνία του Προκόπη Παυλόπουλου με τη σύζυγο του Γιάννη Μπεχράκη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επικοινώνησε με τη σύζυγο του Γιάννη Μπεχράκη, κ. Ελισάβετ Μπεχράκη-Σαρίδου, και...

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επικοινώνησε με τη σύζυγο του Γιάννη Μπεχράκη, κ. Ελισάβετ Μπεχράκη-Σαρίδου, και της εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια του συζύγου της, ενώ εξήρε το σημαντικό έργο του.

Τον Σεπτέμβριο του 2016 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε υποδεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο τον βραβευθέντα με Πούλιτζερ φωτορεπόρτερ του Πρακτορείου Reuters Γιάννη Μπεχράκη και τους συνεργάτες του.

Τότε ο κ. Παυλόπουλος είχε μεταξύ άλλων τονίσει ότι «δεν είναι τόσο το βραβείο Πούλιτζερ, όσο ο λόγος για τον οποίο σας απονεμήθηκε αυτή η κορυφαία, για έναν φωτορεπόρτερ, διάκριση στον κόσμο. Και ο λόγος αυτός συνίσταται στο ότι υπηρετήσατε και υπηρετείτε την ιδιότητα του φωτορεπόρτερ κυριολεκτικώς στο πεδίο της μάχης, υφ’ οιανδήποτε εκδοχή της. Να είστε περήφανοι γι’ αυτό, όπως είμαστε κι εμείς περήφανοι για εσάς, πολλώ μάλλον επειδή είστε Έλληνες και τιμάτε στο ακέραιο την καταγωγή σας».

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση