GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την τελευταία του πνοή άφησε μετα από επέμβαση επιμήκυνσης πέους

Την τελευταία του πνοή σε κλινική του Παρισιού άφησε το Σάββατο ο 65χρονος Εχούντ Λανιάντο, λίγη ώρα αφότου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέ...

Την τελευταία του πνοή σε κλινική του Παρισιού άφησε το Σάββατο ο 65χρονος Εχούντ Λανιάντο, λίγη ώρα αφότου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την επιμήκυνση του ανδρικού μορίου του.
Ο διεθνούς φήμης Ισραηλινός έμπορος διαμαντιών, ο οποίος διέμενε στις ΗΠΑ, ταξίδεψε στη Γαλλία για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να… τονώσει τον ανδρισμό του.
Μία επέμβαση, η οποία χαρακτηρίζεται «επέμβαση ρουτίνας» στην ιστοσελίδα της κλινικής, απέβη μοιραία για τον άτυχο 65χρονο.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα γαλλικών μέσων ενημέρωσης, μετά την ένεση που του έκαναν οι γιατροί στο πέος του, ο 65χρονος άρχισε να αισθάνεται δυσφορία και υπέστη καρδιακή ανακοπή.
Οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Έρευνα για τα αίτια του θανάτου του Εχούντ Λανιάντο έχουν ξεκινήσει οι Αρχές του Παρισιού. Ερωτήματα έχει προκαλέσει, πάντως, το γεγονός ότι η επέμβαση πραγματοποιήθηκε εκτός του ωραρίου λειτουργίας της κλινικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση