GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ροζ ατζέντα του κυκλώματος σωματεμπορίας “καίει” επωνύμους

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ευκατάστατους πελάτες που αναζητούσαν καλλίγραμμα κορίτσια για βραδιές ακολασίας αλλά και ποσότητες κοκαΐνης...

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ευκατάστατους πελάτες που αναζητούσαν καλλίγραμμα κορίτσια για βραδιές ακολασίας αλλά και ποσότητες κοκαΐνης παρείχε το μεγάλο κύκλωμα σωματεμπορίας και ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε από τις διωκτικές Αρχές της Πάτρας.
Η “ροζ” ατζέντα με στοιχεία πελατών “καίει” επωνύμους τόσο από την αχαϊκή πρωτεύουσα όσο και από τα αθηναϊκά σαλόνια. Η συντροφιά με μία από τις καλλονές του κυκλώματος άγγιζε τα 5.000 ευρώ, ενώ η απλή ταρίφα έφτανε τα 150 ευρώ.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Πάτρας πραγματοποίησαν μεγάλη επιχείρηση στην Αττική και κατάφεραν πλήγμα στο κύκλωμα, μέλη του οποίου, Έλληνες και αλλοδαποί, είχαν εγκαταστήσει στην Αττική δέκα επιχειρήσεις εξοπλισμένες με τηλεφωνικά κέντρα, μέσω των οποίων κλείνονταν τα “ροζ” ραντεβού. Οι δράστες έφερναν στην Ελλάδα νεαρές γυναίκες με οικονομικά προβλήματα από τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη, και τις προωθούσαν στην πορνεία μέσω γραφείων ραντεβού και ινστιτούτων μασάζ. Σε κάποιες περιπτώσεις, τις χρησιμοποιούσαν ως βαποράκια για να παραδίδουν σε επιλεγμένους πελάτες μικροποσότητες ναρκωτικών.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων πλήθος ψηφιακών συσκευών αποθήκευσης δεδομένων και φορητών USB, ατζέντα με σημειώσεις και συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ενώ κατασχέθηκαν οκτώ αυτοκίνητα, μία μοτοσικλέτα και 25.000 ευρώ.
Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση