GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός για την εξαφάνιση κτηνοτρόφου στην Ηλεία

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές και πυροσβεστικές Aρχές για τον εντοπισμό ενός κτηνοτρόφου στα ορεινά της νότιας Ηλείας, ο...

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές και πυροσβεστικές Aρχές για τον εντοπισμό ενός κτηνοτρόφου στα ορεινά της νότιας Ηλείας, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο 93χρονος κτηνοτρόφος έφυγε χθες το απόγευμα από το σπίτι του που βρίσκεται μεταξύ Μυρωνίων και Μίνθης, στα όρια των δήμων Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και Ζαχάρως, αλλά δεν επέστρεψε το βράδυ. Αμέσως ο γιος του και η νύφη του, οι οποίοι μένουν μαζί του, ειδοποίησαν την Αστυνομία και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Στην περιοχή βρίσκεται και μονάδα της ΕΜΑΚ από την Πάτρα.

Πηγή πληροφοριών: patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση