GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεροβασίλη: Η ΕΛ.ΑΣ έχει ευθύνη έξω από τα γήπεδα

Του Γιώργου Λυκουρέντζου Σαφές μήνυμα για έξοδο της Ελληνικής Αστυνομίας από τα γήπεδα έστειλε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα ...

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Σαφές μήνυμα για έξοδο της Ελληνικής Αστυνομίας από τα γήπεδα έστειλε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, μία μόλις ημέρα μετά από τα θλιβερά επεισόδια στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Παναθηναϊκός -Ολυμπιακός.

Το θέμα ήγειρε στη Βουλή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος ο οποίος κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησής του τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να μένει ως απλός παρατηρητής σε θλιβερά επεισόδια όπως τα χθεσινά: "Είχαμε και στον Πειραιά πρόσφατα κι αλλού και φαίνεται ότι το φαινόμενο γενικεύεται και η πολιτική σας ανοίγει την όρεξη σε κάποιους που δεν διστάζουν να θέσουν σε κίνδυνο ακόμη και ζωές συνανθρώπων μας" είπε ο κ. Βλάχος.

Απαντώντας η κα Γεροβασίλη τόνισε ότι εικόνες όπως η χθεσινές δεν τιμούν κανέναν χαρακτήρισε ωστόσο τη βία στα γήπεδα πολυπαραγοντικό ζήτημα. Καταλήγοντας η κα Γεροβασίλη έδειξε να συμμερίζεται την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής πως η αστυνομία θα πρέπει να φύγει από τα γήπεδα λέγοντας: " Δεν είναι ένα πρόβλημα που η ΕΛ.ΑΣ θα λύσει μόνη της. Έχει ρόλο η ΕΛ.ΑΣ αλλά η ευθύνη της είναι έξω από τα γήπεδα" είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση