GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κηπουρός εκδικείται τους εχθρούς του από τον… τάφο

Η γερμανική αστυνομία υποπτεύεται ότι ένας κηπουρός είναι υπεύθυνος για τον θάνατο ενός ατόμου και για τον τραυματισμό δύο άλλων. ...

Η γερμανική αστυνομία υποπτεύεται ότι ένας κηπουρός είναι υπεύθυνος για τον θάνατο ενός ατόμου και για τον τραυματισμό δύο άλλων. Η είδηση όμως κρύβεται αλλού, καθώς ο κηπουρός αυτός είναι ήδη νεκρός!

Ο Bernhard Graumann, 59 ετών, βρέθηκε νεκρός από άγνωστη αιτία στο σπίτι του στο Mehlingen στη Δυτική Γερμανία την Παρασκευή.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, ένας γιατρός 64 ετών σκοτώθηκε από έκρηξη που φάνηκε να προέρχεται από έναν παγιδευμένο εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το ιατρείο του στο Enkenbach-Alsenborn, δήλωσε η τοπική αστυνομία. Ο γιατρός, ο οποίος δεν έχει ακόμα κατονομαστεί, θεωρείται ότι πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό όταν έσκυψε για να το πάρει.

Δύο ημέρες αργότερα, μια μητέρα και η κόρη της τραυματίστηκαν όταν ένα κούτσουρο που φαινόταν ότι κάποιος είχε βάλει κάτι μέσα σ’ αυτό, εξερράγη σε μια σόμπα στο Otterberg, λιγότερο από έξι μίλια μακριά.

Η Αστυνομία έχει συνδέσει και τις δύο υποθέσεις με τον κηπουρό, ο οποίος λέγεται ότι είχε «κακή σχέση» με τα θύματα, έχοντας εμπλακεί σε διαμάχες μαζί τους στο παρελθόν. Ο θάνατος του κηπουρού βρίσκεται ακόμα υπό έρευνα.

Όταν αξιωματικοί έψαξαν το σπίτι του κηπουρού, ανακάλυψαν πυρίτιδα και «άλλα αντικείμενα που υπόκεινται στον νόμο περί όπλων και στον νόμο περί εκρηκτικών», ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Έτσι η αστυνομία αναγκάστηκε να... προειδοποιήσει τους γνωστούς του κηπουρού που είχαν διαμάχες με εκείνον, να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση