GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δικό του αντίο στον Λουκ Πέρι έδωσε ο Μπράντον

Το δικό του αντίο στον φίλο του Λουκ Πέρι έδωσε ο Μπράντον της σειράς Beverly Hills. O Jason Priestley, ήταν μάλλον ο μόνος από τους συμ...

Το δικό του αντίο στον φίλο του Λουκ Πέρι έδωσε ο Μπράντον της σειράς Beverly Hills.
O Jason Priestley, ήταν μάλλον ο μόνος από τους συμπρωταγωνιστές του Λουκ Πέρι, που δεν τον είχε αποχαιρετήσει με δημόσια δήλωση ή ανάρτηση.
Ο λόγος; Τον εξηγεί ο ίδιος με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram με δύο φωτογραφίες από το τότε και το σήμερα με τον ίδιο και τον Πέρι.
"Μου πήρε λίγες ημέρες για να αποφασίσω πως να γράψω κάτι... Ο αγαπημένος φίλος μου για 29 χρόνια, ο Λουκ Πέρι, ήταν ένας από τους ειλικρινά ξεχωριστούς ανθρώπους που ενδιαφερόταν αληθινά. Ο Λουκ δεν ήταν μόνο ένα αστέρι, αλλά ένα απίστευτα φωτεινό φως που έσβησε πολύ νωρίς... και αυτό είναι γιατί τόσο πολλοί άνθρωποι πονούν τόσο πολύ σήμερα... Αν είχες την τύχη να τον γνωρίσεις ή να συναντήθηκαν οι δρόμοι σας, τότε ξέρω ότι σήμερα είσαι στεναχωρημένος και εσύ... Το κερί που καίει δύο φορές πιο φωτεινά από τα άλλα, διαρκεί μόνο για το μισό χρονικό διάστημα. Καληνύχτα γλυκιέ πρίγκιπα" έγραψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση