GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες απειλές από τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας

«Στο Αιγαίο και στην Μεσόγειο εργαζόμαστε για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας», απείλησε ο υπουργός Άμυνας της Τουρ...

«Στο Αιγαίο και στην Μεσόγειο εργαζόμαστε για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας», απείλησε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ, στο πλαίσιο της άσκησης "Γαλάζια Πατρίδα".
Αναφερόμενος στις σχέσεις με την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο στο θέμα της ΑΟΖ δήλωσε: «Η "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου" είναι συμμέτοχη και του φυσικού πλούτου γύρω από το νησί. Έχει δικαιώματα στην περιοχή. Όλοι πρέπει να συμπεριφερθούν ανάλογα με αυτά τα δεδομένα».
Πρόσθεσε ότι «με την γειτονική χώρα Ελλάδα στα πλαίσια της καλής γειτονίας και του διεθνούς δικαίου προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης και να φέρουμε το επίπεδο των σχέσεων μας σε καλύτερο επίπεδο». Στην συνέχεια σχολίασε: «Με τις συναντήσεις μας με τους ομολόγους μας, με τις επιτροπές που κάνουν συναντήσεις εργαζόμαστε για να φτάσουν οι σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο».
Ωστόσο, έκλεισε τις δηλώσεις του με την ... "κορώνα": «Βέβαια στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο και στη Μαύρη Θάλασσα εργαζόμαστε ακατάπαυστα και χωρίς καμία έλλειψη για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του έθνους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση