GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαφιόζικο το χτύπημα στο πάρκινγκ της Γλυφάδας - Εντοπίστηκαν υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού

Υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού εντοπίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, στο πολυτελές αυτοκίνη...

Υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού εντοπίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, στο πολυτελές αυτοκίνητο, με πινακίδες Αυστραλίας, που εξερράγη το πρωί στη Γλυφάδα. Ειδικότερα, το όχημα ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο πάρκινγκ, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 128, και σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη, όταν άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε, μπήκε σε αυτό και έβαλε μπροστά τη μηχανή. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το αυτοκίνητο ανήκει σε 56χρονο αλλοδαπό.

Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και νοσηλεύεται, ενώ σημειώνεται ότι από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά σε τέσσερα οχήματα, συνολικά. Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, που έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά.

Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής καθώς και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Σημειώνεται, ότι έως αυτή την ώρα παραμένει κλειστή η λεωφόρος Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση