GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεσπά η μητέρα του Ραμπιό: Ο γιος μου είναι όμηρος στην Παρί

Τρομερό ξέσπασμα από τη μητέρα του Αντριέν Ραμπιό, Βερονίκ, που μίλησε στην L' Equipe αναφορικά με το μέλλον του γιου της στην Πα...

Τρομερό ξέσπασμα από τη μητέρα του Αντριέν Ραμπιό, Βερονίκ, που μίλησε στην L' Equipe αναφορικά με το μέλλον του γιου της στην Παρί Σεν Ζερμέν. Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι ο 23χρονος χαφ επιθυμεί να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα, ωστόσο βρίσκει... κλειστές πόρτες από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Κάπως έτσι λοιπόν ήρθε η αντίδραση της μητέρας του διεθνούς χαφ, που δήλωσε σχετικά: «Ο γιος μου είναι φυλακισμένος στην Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι όμηρος, το μόνο που ζητήθηκε είναι να ολοκληρώσει και να σεβαστεί το συμβόλαιό του. Τον τιμώρησαν επειδή δεν ταξίδεψε στο Κατάρ λόγω του θανάτου της γιαγιάς του και επειδή πέθαινε ο πατέρας του».

Παράλληλα άφησε αιχμές για διαφορετική αντιμετώπιση της διοίκησης των Παριζιάνων μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ομάδας υπονοώντας τον Νεϊμάρ: «Η Παρί τιμωρεί παίκτες που καθυστέρησαν για 6 λεπτά, ενώ άλλοι δεν τιμωρούνται καθόλου και τους επιτρέπεται να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για καρναβάλια, αν και είναι τραυματίες».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση